Ja, vi er sikkert litt overivrige når det gjelder Martin Ødegaards kommende kamper i Real-drakten, men etter å ha fulgt spansk media det siste året og sett hvor ofte 21-åringen har dekket førstesidene, da skjønner vi at spanjolene skjønner noe virkelig stort er på gang med Ødegaard.

Derfor tar vi det litt for gitt at Ødegaard etter denne sesongen – og med Luka Modric ute av San Bernabeu – har spilt seg til en sentral rolle i troppen til Zidane. Da vil Ødegaard også være klar for å spille sammen med verdens beste forward under 23.

Zinedine Zidane har bestemt seg for en god stund siden. Han akter å lirke til seg Frankrikes størte angrepstalent og toppscorer ut fra Paris. Ikke noe nytt her, men ifølge spanske AS jobber Real med planen som skal gjøre det mulig neste sommer.

Kylian Mbappé viste det siste halve året tegn på at alt er ikke hysterisk artig hos Thomas Tuchel. Det ble riktignok en nesten-triumf i Champions League, men når kontrakten med PSG løper ut i 2022 og et utvetydig signal om «evig dedikasjon» til Paris-klubben i form av forlengelse ikke er på plass, blir de neste tolv månedene spekket av muligheter for Zidane.

AS hevder Real sikter seg inn mot overgang neste sommer og akter å utnytte enhver svakhet hos PSG. For Real Madrid vil en Mbappé på San Bernabeu bety retur av en gigastjerne som Ronaldo.

For oss vil Mbappe i tospann med jevnaldrende Martin Ødegaard være helt ekstatisk. Teknikk, fart og presisjon møter teknikk fart og fotballdødelig effektivitet. Skjer dette, flytter vi til Madrid!