De kan puste lettet ut i den franske hovedstaden, Paris Saint-Germain sin største stjerne Neymar har signert en forlengelse på sin kontrakt som skulle gått ut på på dato etter neste sesong. – Dermed ønskes også sjansen for at Kylian Mbappe forlenger, den unge superstjernen har ventet med å signere til han vet hva kameraten velger å gjøre.

Den franske storklubben opplyser på sine nettsider at den 29 år gamle brasilianeren har signert en avtale løper til 2025.

Les: Everton og Arsenal er påmeldt racet om Sander Berge

  • «Sannheten er at jeg er veldig glad for å bli her i fire år til, være en del av klubbens prosjekt, for å være med på å prøve å vinne titler og oppnå den største drømmen – nemlig å vinne Champions League»

Fotballstjernen kom til den franske hovedstaden fra FC Barcelona sommeren 2017 i en oppsiktsvekkende handel som gjorde ham til den desidert dyreste spilleren noensinne. -Prisen var 222 millioner euro.

To år senere ryktes det at han ville returnere til Catalonia, men avtalen ble aldri noe av. Nå gleder han seg til kontraktsforlengelsen.

  • «Først og fremst handler det om å være lykkelig. Gleden over å være en del av troppen, av Paris Saint-Germain og klubben.
  • Og selvfølgelig båndet jeg har med klubben, med spillerne i troppen og med en virkelig god trener som definitivt vil hjelpe oss å oppnå enda mer. Den typen får deg til å tro enda mer på prosjektet»

Les på Helsesjefen: Alle kan leke med sexleketøy