Bristol City har fortsetter der de slapp i fjor i Championship med tre strake seiere i serieåpningen, mange peker på en meget populær svenske som nå går en fransk klubb midt på tabellen i Ligue 1.

«Assistentkongen» Niclas Eliasson er godt likt i Bristol og får med seg mye skryt på veien, han var meget viktig på Bristol sin midtbane

«Klart han vil gjøre det bra!. Niclas har vært en populær aktør hos oss», sier Bristol Citys administrerende direktør Mark Ashton i en kommentar. – Samtidig annonserte klubben signatur for den algeriske angriperen Karim Aribi.

Les: Rennes er enige om låneavtale for Juventus-forsvarer Rugani


Niclas Eliasson var en viktig del av en vellykket sesong i fjor. På 37 kamper ble det tolv assister for 24-åringen, som var involvert og truet i assistenttoppen hele sesongen.

Tidligere i sommer kunngjorde Bristol City at de hadde aktivert en års forlengelse i kontrakten hans. Men nå, når alt kommer til alt, vil det være et grep for svensken i «rykke opp».

Ligue 1-klubben Nimes skriver at Eliasson har signert en kontrakt frem til 2024.

Les på Sporten: Sander Berge får ny lagkamerat som vet hvor målet står

  • «Niclas har vært en populær spiller hos oss de siste tre årene, og vi ønsker ham lykke til i fremtiden. Han er fortsatt ung og trenger kontinuerlig spilletid. Jeg er sikker på at han vil gjøre det bra i Ligue 1», sier Bristol City-sjef Mark Ashton i en kommentar til klubbens nettsted.

Klubbtrener Dean Holden legger til:

  • Niclas og jeg har snakket mye i løpet av min tid her, og han (Eliasson) følte at dette var et trekk han ønsket å prøve. Jeg takker ham for alt han har gitt denne klubben, sier han.

Og prisen den skal være på rundt 25 millioner kroner.