Tottenham manager har nå i to kamper på rad valgt å ikke ta ut Dele Alli i troppen, det gjør han, for å si det forsiktig og i følge The Telegraph: «Sint og Sint». – Paris Saint-Germain er tidlig ute og har startet samtaler om en overgang, de ønsker å komme både Real Madrid og Inter Milan i forkjøpet.

Tottenham har hentet inn forsterkninger med med det opplagte mål å et topplag i Premier League igjen. Gareth Bale og Sergio Reguilón er på plass, noe som gjør det trangere på laget. Etter ikke å ha vært et topplag i forrige sesong, har manager José Mourinho stort press på skuldrene for å lykkes bedre nå.

Les: Låner Alessandro Florenzi fra Roma

Men sesongen startet ikke bra for London-klubben. Forrige helg tapte de mot Everton i sesongpremieren. Noen dager senere ble Lokomotiv Plodiv beseiret i kvalifiseringen i Europa League. Da den tiden var ikke Dele Alli engang på laget. Mange ble overrasket over Mourinhos grep – samtidig som det har blitt ryktet at Alli ville ha vært en bonde i spillet i Bale-affæren. – I går var ikke Alli plukket ut til møtet mot Southampton, en kamp de forøvrig vant 5 – 2.

Paris Saint-Germain har lenge beundret midtbanespilleren og har nå startet samtaler med ham. De håper å fullføre en overgang i dette vinduet.