Det var tre klubber som til slutt var aktuelle for Cristiano Ronaldo når han først hadde bestemt seg for å dra. – Paris Saint-Germain som drømte om samspill mellom Lionel Messi og Ronaldo. Manchester City som med Pep Guardiola i spisse forsøkte å lokke den portugisiske superstjernen til den blå delen av Manchester og Manchester United, som på tampen benyttet historikk og Ole Gunnar Solskjær for å hente Ronaldo hjem.

Det var kanskje like greit for Paris Saint-Germain som på deadlineday avviste et siste bud fra Real Madrid på over 2 milliarder kroner for Kylian Mbappe at de tapte for Manchester United for en gangs skyld. – Tettheten av superstjerner på det franske storlaget ville blitt litt vel høy.

Les: Griezmann sendt på dør – nok en nederlender hentet til Camp Nou

Paris Saint-Germain har istedenfor hentet den 19 år gamle portugiseren Nuno Mendes på lån fra Sporting.

Låneoppholdet betaler PSG 7 millioner euro for, med en mulighet til å kjøpe venstrebacken for 40 millioner euro neste sommer.

Forsvarsspilleren er allerede en del av det portugisiske landslaget og regnes som typisk for «neste generasjon» forsvarsspillere. – Tøff, rask og teknisk med gode evner for å sette i gang et angrep.

Les: Jack Wilshere gir seg ikke, men får svi for Brexit

Paris Saint-Germain var absolutt ikke på banen for å sikre seg Nuno Mendes, alle «de vanlige» var ute med sine følere, Manchester United, Manchester City, Chelsea og Juventus.