For øyeblikket har Cristiano Ronaldo en ganske tøff tid i Juventus, og skal etter sigende undersøke muligheten for å forlate klubben i sommeren med Paris Saint-Germain som et meget sannsynlig neste stoppested.

Agent Jorge Mendes har nylig forhørt seg med Manchester United om en potensiell retur for Cristiano Ronaldo, samtidig som italienske medier har stemplet ham som et «spøkelse» på banen.

Les på F7: Spotify milliardær har fått med seg Thierry Henry, Dennis Bergkamp og Patrick Vieira

Nå, ifølge Tuttosport, har PSG gått foran de røde djevlene når de ser ut til å friste Ronaldo bort fra Juventus, og spilleren vurderer også muligheten for en overgang til Ligue 1.

Det sies at hovedfaktoren for å avgjøre Ronaldos neste overgang er lagets evne til å vinne Champions League, samtidig som det også er i stand til å gi ham tilstrekkelig spilletid som hovedmannen i angrep.

Etter Super League-fiaskoen kan Glazers, som eier Manchester United, være mindre interessert i å cashe ut på spillere med så høye lønninger, gitt at de kanskje allerede har satt en pris på å selge.

Ting ser ikke mye rosere ut i Torino, med Juventus i alvorlig risiko for ikke å kvalifisere seg til neste sesongs Champions League, mens de mister Serie A-tittelen til Inter i løpet av noen dager.

Ronaldos fremtid i Italia henger ved en tråd, ettersom en annen av Europas øverste sider ser ut til å utnytte.

Les på Sporten: Ronaldo vurderer overgangen som vil gi oss verdens råeste angrepstrio!