Home Ligue 1 Tilbyr Lionel Messi en kontrakt ingen har råd til å matche

Tilbyr Lionel Messi en kontrakt ingen har råd til å matche

0
918

Samtidig som den nye Barcelona presidenten Joan Laporta er sikker på Lionel Messi skriver ny kontrakt med klubben, er flere klubber med virkelig dype lommer klare med å hente inn verdens største fotballstjerne etter hans kontrakt går ut på dato 30 juni.

Lionel Messi skal være svært usikker på hva han vil, den franske storklubben Paris Saint-Germain har satt på sjarmoffensiven for å gjøre hans valg enklere. Allerede har hans argentinske landslagskollega og Ángel Di María vært særdeles aktiv både privat og offentlig på vegne av Paris klubben, det samme har hans venn og superstjerne Neymar vært.

Les på Popidol: Marie Ulven Ringheim skal opptre hos Jimmy Fallon

Argentinske medier har fått med seg hva som ligger i tilbudet fra Paris Saint-Germain, Neymar er villig til å gi fra seg drakt Nr 10 og selve lønnstilbudet i treårskontrakten skal være «uslåelig».

Det er i praksis bare en konkurrent for Paris Saint-Germain igjen hvis Lionel Messi bestemmer seg for å forlate Camp Nou. Manchester City har også plenty med cash og manager Pep Guardiola var manager i Barcelona i den beste perioden i Lionel Messi sin karriere.

Les på Sporten: Philippe Coutinho med sjokkretur til Merseyside