De to presidentene vil dele et måltid før Champions League-kampen i kveld på Parc des Princes.

Real Madrid. Pochettino: PSG er utfordrere, men Real Madrid har for vane å vinne Champions League
Real Madrid-president Florentino Perez og hans motpart i Paris Saint-Germain, Nasser Al Khelaifi, vil møtes på den beste restauranten i verden foran sine respektive lag som møter hverandre i Champions Leagues 8-delsfinale.

Les: Lyon har hentet Tanguy Ndombele

Det vil være ubestridelig spenning når de setter seg ned for å spise sammen, og spørsmålet om Kylian Mbappes fremtid vil sannsynligvis spille en rolle i diskusjonene deres.

Det skal sies at middagen er en vanlig samling i forkant av alle Real Madrids Champions League-kamper, selv om dette spesielle måltidet har tiltrukket seg mer oppmerksomhet på grunn av situasjonen rundt både klubber og Mbappe, med spilleren som forventes å bli med Los Blancos for gratis ved slutten av sesongen 2021/22.

Guy Savoys restaurant, den beste i verden
Restauranten ble valgt av vertspresidenten og er den av Guy Savoy, som har tre Michelin-stjerner og restauranten ble kåret til verdens beste i 2020.

Restauranten ligger i toppetasjen på Monnaie, som står ved bredden av Seinen og overfor Louvre. Smakingsmenyen koster 530 euro, mens ‘festmiddagen’ koster 1240 euro.

Restauranten er et kulinarisk tempel, med tre Michelin-stjerner. Blant de fremtredende rettene er poteter med kaviar og eggsabayon, samt artisjokksuppe med trøffel og parmesanost.

I tillegg til den appetittvekkende maten, kan middagsgjestene også nyte å være omgitt av utrolige kunstverk mens de spiser og deler selskap ved bordene deres.

Les på Popidol: Eminem trosset arrangøren – knelte under Super Bowl