I 2018 takket Kylian Mbappé nei til tilbud fra Real Madrid og Manchester City for å fortsette sin utvikling i fransk fotball. Ifølge The Times er ønsket nå å fortsette utviklingen i byen som er så ulik Paris det nesten går an å komme.

Zinedine Zidane har ikke gitt opp å hente sin franske favoritt til San Bernabeu, og skal bruke det neste året til å lirke til seg Mbappé fra PSG neste sommer da 21-åringen går inn i sitt siste år av kontrakten.

Ifølge The Times har Mbappé allerde gitt PSG beskjed om at det blir exit etter denne sesongen og at han vurderer overgang til Manchester United – eller Liverpool.

Når du som 21-åring har scoret 90 mål på 124 kamper for en av verdens beste klubber, da står de fleste dørene åpne. Ifølge The Times gir Mbappés iver etter å bytte ut Paris med Manchester en unik mulighet for United hvis Jadon Sancho-overgangen ikke kommer på plass før 5. oktober.

Les på Engelske klubber: Chelsea-eier Roman Abramovich har sanksjonert Declan Rice raid

Uten Sancho i United-drakt kan Kylian Mbappé rykke opp som toppmålet til Solskjær og gjengen neste sommer. Det hadde definitivt vært a dream coming true!

Les: Paris Saint-Germain i samtaler om Dele Alli