Kylian Mbappe har angivelig valgt å bli i Paris Saint-Germain i stedet for å gjøre en sensasjonell overgang til Real Madrid.

Det er bare noen uker igjen av 23-åringens kontrakt i PSG , men han vil signere en ny toårsavtale for å beholde ham i klubben til 2024, ifølge rapporter fra Le Parisien.

Les på Sporten: Bekrefter: Kjøper løs Dejan Kulusevski

Mbappes foreldre og representanter har snakket lenge med både PSG og Real Madrid de siste ukene og månedene, men skal ha blitt enige om en prinsippavtale som vil føre til at han forlenger oppholdet i den franske hovedstaden.

Mens Mbappe angivelig vil signere en toårig avtale, mener Le Parisien at det er muligheten for et ytterligere år inkludert i kontrakten, noe som betyr at Mbappe kan bli til 2025.

Mbappes mor hevder ingen avtale er gjort
I løpet av minutter etter at historien ble brutt, dukket det opp en uttalelse på en Twitter-konto som er under navnet til Mbappes mor, Fayza Lamari, som avviste rapportene.

«Det er ingen prinsippavtale med PSG (eller en annen klubb),» heter det i uttalelsen, som kommer fra en ubekreftet konto. «Diskusjonene om fremtiden til Kylian fortsetter under et klima med stor ro for å la ham ta det beste valget, med respekt for alle parter.»

Hvordan avtalen gikk ned
Samtalene sies å ha tatt fart mellom Mbappes leir og PSG de siste dagene, med den franske siden opptatt av å sikre spillerens tjenester for en lengre periode.

Mbappe vil angivelig tjene en netto årslønn på €50 millioner, samt en signeringsbonus på €100 millioner, noe som betyr at avtalen kan koste PSG €250 millioner hvis franskmannen velger å aktivere ett års forlengelse og bli i tre år.

Med denne nyheten er Mbappe nå innstilt på å avvise en overgang til Real Madrid, som var interessert i å signere ham på en gratis overgang i sommer, til fordel for å bli i PSG.

Real Madrid hadde et bud på 200 millioner euro på Mbappe avslått av PSG på deadline i fjor sommer og har holdt godt øye med forwarden i flere år nå. Los Blancos hadde håpet at Mbappe’s ville avslå tilbudet om en ny PSG-kontrakt og søke en overgang til Santiago Bernabeu, men det ser ikke lenger ut til å være på kortene.