EUR 200 millioner, tilsvarende litt over 2 milliarder kroner. Det er prislappen som PSG satte på Kylian Mbappé, ifølge Le Parisien.

Mbappé, som ble en stor helt med hat-trick i gårsdagens seier mot Barcelona, ​​har en kontrakt som går ut sommeren 2022. Avisen skriver at de i utgangspunktet ikke vil selge, men at det i år handler om forlenge kontrakten eller at spilleren kan gå. – Og sommervinduet antas da å være det siste sjanse for få sjenerøst betalt.

Le Parisien er overbevist om at det «haster igjen».

Les på Sporten: Julen Lopetegui overbevist han kan foredle skuddfoten til Liverpool-flopp

Blant klubbene som potensielt kan være interessert, og har økonomiske muskler til betale for overgangen pluss en årslønn på rundt 30 millioner euro, er Real Madrid, Liverpool, Manchester City og Juventus (hvis Ronaldo blir solgt). Som kjent har Barcelona økonomiske problemer og anses ikke å ha tilstrekkelige muskler.

Mbappe signerte for PSG 2017.

Selv sa han dette om fremtiden, ifølge Marca, i slutten av januar:

  • Jeg er i en periode med refleksjon. Jeg vil vite hva jeg vil for meg selv de kommende årene – hvor jeg vil være. Jeg er fornøyd her, men jeg vil ikke signere en kontrakt og reise et år senere.

Les på F7: Mange har sett tvilsom informasjon på internett