Det tar litt tid, men hvis først franske fans blir sinna tar de fullstendig av. – Den boikotten som Marseille-fans nå gjennomfører på grunn av klubbens president er garantert bare begynnelsen. Så langt består boikotten i å slutte å kjøpe Merchandise og slutte å følge klubben på sosiale medier.

Det har vært kaos en god stund nå i Ligue 1-klubben, så siste utspill fra ledelsen i Marseille var det som fikk det til å koke over. – De vurderer å si opp en avtale som garanterer fansen de riktige sesongbilletter. For å sette det i sammenheng, det blir litt som å be medlemmene av Klanen (Vålerenga fans) å sitte der hvor det er ledige plasser på Intility Arena.

Les: Paris Saint-germain vil ha over to milliarder for Kylian Mbappé

Denne avgjørelsen kommer etter at Marseille-fansen angrep klubbens treningsanlegg i januar fordi de var misfornøyde med måten klubbens president, Jacques-Henri Eyraud, kontrollerer alt.

Fansen mener at presidenten bare tenker på sin egen inntjening, og derfor har seks fan-fraksjoner – som utgjør 75 prosent av de 33.000 sesongkortinnehaverne – sendt ut en pressemelding om boikott.

«Vi oppfordrer alle som elsker klubben og ønsker å bli hørt, å slutte å følge klubben på alle sosiale plattformer og boikotte alle varer,»

Marseille er til og med uten hovedtrener da Andre Villas-Boas ble suspendert etter at han tilbød å trekke seg fordi klubben plukket opp en spiller han ikke ønsket.

Les på Engelske klubber: Tett på avtale med Thierry Henry