Er du fan av UEFA Champions League, UEFA Europa League og UEFA Conference League? Eller kanskje du liker å satse på europeiske fotballkamper? Da trenger du ikke lete lenger – Coinplay er den perfekte plattformen for deg! Med konkurransedyktige odds og et brukervennlig design går du aldri glipp av et spill og har alltid tid til å plassere et nytt. I tillegg kan du delta i Euro Hat-Trick-premietrekningen ved å satse på europeiske klubbturneringer. Premiepotten er på hele $ 8950 i USDT, og du kan vinne en andel ved å satse på fotballkamper. Tre fotballturneringer = tre muligheter til å vinne store premier.

Slik deltar du i Euro Hat-Trick

Coinplay-brukere har muligheten til ikke bare å satse på europeiske ligaer, men også delta i spennende premietrekninger. For å delta kan du bare gå til kampanjesiden og klikke på «Delta»-knappen. Når du godtar å delta i Euro Hat-Trick, får du kampanjemynter for hvert spill over $ 5 USDT med odds på 1,6 eller høyere. Det finnes tre typer mynter, en for hver liga (Champions, European og Conference), som alle kan gi deg pengepremier og bonuser, som gratisspill. Myntene krediteres automatisk på kampanjesiden når spillet er beregnet. En vinnende mynt blir valgt tilfeldig under premietrekningen, og belønner den heldige eieren med en sjenerøs premie fra Coinplay.

Typer trekninger

Selv om resultatene av de europeiske turneringene fortsatt ikke er kjente, trenger ikke Coinplay-medlemmer å vente til sommeren for å vinne premier. Vi har utarbeidet flere typer trekninger, med en total premiepott på $ 8950 i USDT. Husk at hver type mynt er kvalifisert for spesifikke trekninger. Delta i det månedlige Hat-Trick-løpet, og du kan bli en stor vinner til sommeren.

Månedlige premietrekninger

Én gang i måneden lodder Coinplay ut flotte premier til myntinnehavere i hver turnering. Hver liga har sitt eget sett med vinnere. Det er fem myntinnehavere i hver liga, og følgende premier blir tildelt:

 1. plass – gratisspill på $ 20 USDT
 2. plass – gratisspill på $ 30 USDT
 3. plass – gratisspill på $ 50 USDT
 4. plass – gratisspill på $ 100 USDT
 5. plass – $ 150 USDT

Premietrekning etter turneringene

Klimakset i ethvert mesterskap er selvsagt finalen, men Coinplay tar ting et skritt videre ved å vente med det beste til slutten. Når vinnerne av ligaene er bestemt, vil tre påfølgende trekninger finne sted på plattformen. Alle mynter i en bestemt liga kan delta, bortsett fra de som allerede er erklært som vinnere. Du kan bli én av fem vinnere i hver liga, som mottar følgende premier:

 1. plass – $ 50 USDT
 2. plass – $ 100 USDT
 3. plass – $ 150 USDT
 4. plass – $ 200 USDT
 5. plass – $ 500 USDT

Siste premietrekning

To dager etter at premiene for turneringene er tildelt, lanserer Coinplay hovedpremietrekningen i kampanjen. Mynter fra enhver av turneringene kan delta, bortsett fra de som allerede har vunnet i andre trekninger. Merk av 14. juni i kalenderen med en rød penn – det er da den største trekningen av Euro Hat-Trick finner sted på kampanjesiden. Eierne av tilfeldig utvalgte mynter mottar følgende premier:

 1. plass – 150 USDT
 2. plass – 250 USDT
 3. plass – 400 USDT
 4. plass – 700 USDT
 5. plass – 1300 USDT

Hvordan øke vinnersjansene?

Spenningen ved å vinne en andel av premier verdt $ 8950 er ubestridelig, men med Coinplays valg av tilfeldige vinnere kan det føles som om oddsen er mot deg. Men det finnes en måte å øke sjansene på og komme nærmere hovedpremien! Ved å plassere spill på minst 5 USDT med odds på 1,6 eller høyere, tjener du mynter fra forskjellige ligaer. Jo mer du satser, jo flere mynter får du, så vurder å plassere noen store spill for å samle en betydelig mengde mynter. Dette tjener du for hvert innsatsbeløp:

5 USDT – 1 mynt
25 USDT – 6 mynter
50 USDT – 15 mynter
150 USDT – 50 mynter
300 USDT – 150 mynter
500 USDT – 350 mynter
1000 USDT og mer – 750 mynter

Og her er det beste: Du tjener mynter uavhengig av hvordan det går med spillet! Så selv om spillet ikke vinner, har du fortsatt sjansen til å vinne stort i premietrekningen på 8950 USDT. Med så mange muligheter til å vinne kommer aktive spillere garantert best ut av det. Gjør deg klar til å oppleve spenningen ved å vinne stort!
Konklusjon

Kos deg med disse fantastiske turneringene og delta i Euro Hat-Trick-premietrekningen, spesielt hvis du har planlagt å spille på disse turneringene uansett. Det er bare en gratis mulighet til å vinne en andel av en total premiepott på 8950 USDT i en av de månedlige trekningene, premietrekningene etter turneringen eller i den siste superpremietrekningen. Husk å satse minst 5 USDT med odds på 1,6 eller høyere, og se frem til spenningen ved å vinne stort hos Coinplay!