Nå trenger du ikke lure lenger!! Den argentinske superstjernen Lionel Messi ikke var på besøk i Saudi-Arabia og fremme turisme slik han fortalte, men for å forhandle frem en lukrativ kontrakt som å spille for en fotballklubb.- Han kan velge hvilken som helst av klubbene i ligaen, staten betaler.

Ifølge det franske nyhetsbyrået AFP har Lionel Messi blitt enig med Saudi-Arabia om å spille i deres liga etter denne sesongen.

Les: Ny nedtur: Ronaldo mistet besinnelsen

Det ser ut til at Cristiano Ronaldo kan se frem til å møte et kjent ansikt i den saudiarabiske ligaen ettersom Lionel Messi nå er på vei til landet. Det kan det franske nyhetsbyrået AFP melder at det er en «done deal» at Messi fortsetter karrieren i Saudi-Arabia etter denne sesongen.

Messi var nylig i Saudi-Arabia da han er turistambassadør for landet, men han skulle også ha deltatt på et møte om fremtiden. Her skal argentineren ha blitt tilbudt en vanvittig kontrakt på 4 milliarder kroner per år for å spille i den saudiarabiske ligaen. Her har Al-Hilal blitt nevnt som en mulig klubb for Messi.

Turen til Saudi-Arabia kostet imidlertid Messi en karantene, ettersom PSG ikke hadde gitt ham tillatelse til å reise.

35 år gamle Lionel Messi har kontrakt med PSG til slutten av juni.

Les: Dusan Vlahovic vil til Premier League