20 år gamle Lucas Beraldo har vist seg frem i hjemlandet for São Paulo og allerede logget 51 kamper for førstelaget. Nå er han klar for Paris Saint-Germain som har fullført sin første nye signering i januarvinduet.

På nyttårsdag bekrefter klubben signeringen av Lucas Beraldo, 20.

Les på Engelske klubber: Fransk storavis mener Liverpool-supporterne kan slippe løs optimismen


– Dette er et viktig steg i karrieren min, sier den unge brassen til PSGs hjemmeside.

I dag, mens de aller fleste i verden er litt slitne bekrefter PSG at den har signert den lovende og ettertraktede midtstopperen Lucas Beraldo fra brasilianske São Paulo. 20-åringen har signert en femårskontrakt frem til 2028.

Ifølge overgangsekspert Fabrizio Romano er overgangssummen 20 millioner euro, tilsvarende 222 millioner kroner. Ingen prestasjonsrelaterte bonuser er oppgitt å være lagt til.

– Jeg er veldig glad for å signere for en så ambisiøs klubb som Paris Saint-Germain. Dette er et viktig skritt i karrieren min og et som vil hjelpe meg videre. Jeg kan nesten ikke vente med å bli kjent med mine nye lagkamerater og ta mine første steg i denne trøya, sa Beraldo til klubbens hjemmeside.

Les på F7: Shakira-skulpturen «Hips don’t lie» avduket i Colombia

Beraldo vil bære nummer 35 hos PSG og beskrives som en «teknisk og pålitelig» venstrebeint midtstopper. Han har også blitt oppgitt å ha møtt Liverpool og blitt jaget av Premier League-klubben – men nå velger han den franske hovedstaden.

20-åringen har spilt 51 kamper for São Paulo